19. 10. 2019

Nye sprøjtekabiner under opbygning

Der er gang i ombygningen af vore kabineforholde. 

 

De to gamle oliedrevet sprøjtekabiner som henholdsvis var en Blowtherm personvognskabine og en NIM storvognskabine er begge klar til at gå på pension. 

 

Ventherm fra Fyn er kommet i gang med at montere de to første af tre store kabiner som alle er med det nyeste teknologi. 

 

Ombygningen har krævet at lakafdelingen har udvidet kvm og har fået lagt yderligere 10 meter til den 15 meter brede hal. 

 

Alt ombygning sker bla. i forbindelse med at optimere flow og hastighed på produktionen og få den mest optimale streamlinet lakværksted som skal kunne lave alt fra personbiler, møbler, lastvogne og op i stort industri. 

 

Efter ombygningen står lakafdelingen med en stærk kabine-setup som kan øge flowet væsentligt. 

 

Alle tre kabiner er med store energispare pakker og krydsveksler samt frekvensstyret motorer for mest optimal energi forbrug. Vekslerne kan genanvende op til 60% af varmeenergien.

 

 

Samtidig med kabineskift, bliver hele lakafdelingen renoveret med nye lofter, LED belysning samt renovering af gulve, vægge. Alt trykluft og udsugningen fornyes og ændres i forhold til nye arbejdsstationer som skal bringe lakafdelingen op blandt eliten når der er tale om flow-optimering. 

 

Alle anlæg forventes at være kørende i slut november. 

 

 

 

 

 

 

VORES SAMARBEJDSPARTNERE