08. 08. 2017

PPilgaard Auto & Lakcenter forlader værkstedskæde.

Virksomheden som spænder over både autoværksted, skadescenter, auto- & storvognslakering samt industrilakering vil følge sin egen strategi og ikke være en del af en værkstedskæde.


Autopartner er en god værkstedskæde, men PPilgaard Auto & Lakcenter er langt mere end det, og en fremtidig strategi om at være et endnu mere komplet bilcenter, gør at virksomheden vælger at træde ud af kæden. PPilgaard Auto & Lakcenter strækker sig over hele autobranchens palet med bla. eget skadescenter og autolakering. Dette vil der i fremtiden bliver lagt endnu flere kræfter i, samtidig med fokus på bilsalg hvor både nye og brugte biler tilbydes til både private og erhverv.

"Vi er langt mere end et autoværksted, og vore kunder besøger os fordi vi er PPilgaard Auto & Lakcenter og ikke fordi vi er med i en værkstedskæde. At kunne besøge ét værksted og få udført alle typer vedligeholdelse og reparationer findes ikke andre steder i miles omkreds, og der er virkelig penge at spare for både de private men også erhvervsdrivende og mellemstore virksomheder. Det er fremtiden, ingen tvivl om dette.” udtaler ejer Poul Pilgaard.


Virksomheden er medlem af Dansk Bilbrancheråd som skaber rammevilkår og varetager frie værksteders interesser over for politikere og offentlige myndigheder samt beslægtede organisationer i spørgsmål af betydning for branchen. Derudover er virksomheden medlem af DBFU der er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler

"Kunderne vil ikke opleve nogle ændringer og vil stadig møde vort glade og imødekommende personale når
de besøger os. Vi har et par stærke brancheorganisationer i ryggen i form af DBR og DBFU og det er vi
glade for" slutter ejer Poul Pilgaard

 


Virksomheden som ligger uden for Snedsted i Thy har godt gang i alle arbejdsområder og har ansat både en autolakerer og en mekanikersvend mere her efter sommerferien for at kunne fortsætte den gode service over for kunderne. Virksomheden investerer løbende i det nyeste teknologi og udstyr for at være længst fremme inden for branchen, og seneste investeringer er blandt andet ATF gearkasse-skyllemaskine til person- & varebiler, 2 x Bosch diagnose-testere samt kantbukker og valse til brug ved opbygning af storvogne.
For yderligere oplysninger kontakt Poul Pilgaard på 29336845 eller poul@ppilgaard.dk

 

VORES SAMARBEJDSPARTNERE