23. 02. 2017

Brandmaling er en succes

PPilgaard Auto & Lakcenter's industriafdeling har siden start beskæftigeret sig med brandsikring af stålkonstruktioner. Virksomheden blev certificeret helt fra start og hurtigt var der efterspørgsel på brandsikring af stålkonstruktioner.

I dag udføres hovedparten af brandsikring i virksomhedens faciliteter, og ofte er det blot en del af en opbygning i forbindelse med høje korrosionsklasser. Virksomheden arbejder også ude på byggepladserne med både reparationer men også brandsikring direkte. Der forventes en stigning af arbejdskraft på dette område da efterspørgslen stiger.

PPilgaard Auto & Lakcenter arbejder i flere områder, bla. i autobranchen hvor der tale om både reparationer, lakering, skadescenter samt Tectylcenter. Derudover har virksomheden en stærk industri linje med sandblæsning, coating samt brandsikring. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet og fleksible arbejdskraft, og er leverandør til flere industrivirksomheder, og ikke blot lokalt.

Der arbejdes i alle korrosionsklasser og ikke mindst Norsok-opbygning som er høje standarder til bla offshore og maritim.

Virksomheden har løftekapacitet helt op til 20.000kg.

 

VORES SAMARBEJDSPARTNERE